Home » Vrachtwagen met kraan huren? Dat kan bij Tank-Service!
NIEUWS
14 mei 2024

Vrachtwagen met kraan huren? Dat kan bij Tank-Service!

Een vrachtwagen met kraan huren voor jouw werkzaamheden? Tank-Service Menen heeft jouw oplossing voor handen. Sinds 2023 hebben we een spiksplinternieuw exemplaar in bezit. Dit geeft ons de mogelijkheid om een perfecte service te bieden aan de klant. Deze kraanwagen heeft verschillende tools en voordelen die handig zijn voor allerlei soorten werk.

Een kraanwagen huren? Ontdek de voordelen.

Uitgerust met een volledig container-afzetsysteem en een zware Palfinger-kraan is deze vrachtwagen een topper in zijn klasse. Het afzetsysteem zorgt ervoor dat je makkelijk containers kan vervoeren. De Palfinger-kraan bevindt zich net achter de cabine en heeft een reikwijdte van maar liefst 21 meter. Je hoeft dus niet nodeloos te manoeuvreren om bij de beoogde locatie te geraken.

En daar blijft het niet bij. Waar het voor vele kraanwagens stopt, begint het bij ons pas. Onze kraanvrachtwagen is uitgerust met een lier, een verticale kabel. Bovendien kan deze machine een gewicht van 1000 kg hijsen. Perfect om zware objecten te verplaatsen.

Voor welke werken kan ik een kraanwagen huren?

Deze kraanwagen is geschikt voor verschillende karweien. Wil je oude stookolietanks wegnemen en een nieuwe in de plaats zetten? Onze vrachtwagen met kraan is een ideaal hulpmiddel. Maar ook voor het transporteren van zware materialen lenen we ons nieuwe paradepaardje uit.

Geraak je moeilijk op de locatie waar je het materiaal moet plaatsen? Door de grote reikwijdte en flexibiliteit van de kraan, komt alles uiteindelijk op zijn plaats terecht.

Verhuur van kraanwagen met chauffeur

Bij het huren van onze vrachtwagen met kraan is er altijd een chauffeur aanwezig. Hij is goed opgeleid en heeft een attest ‘werken met heftoestellen’ in zijn bezit. Zo kunnen we je garanderen dat alles vlekkeloos zal verlopen en dat onze mensen handelen met kennis van zaken.

Vrachtwagen met kraan huren? Vraag een offerte aan!

Ben je geïnteresseerd om een vrachtwagen met kraan te huren? Contacteer ons of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij stellen alles in het werk om je zo snel mogelijk een antwoord te bieden. We zien je graag snel terug bij Tank-Service Menen.

Interesse?

Maak een afspraak

Industriezone Menen-Oost
Krommebeekstraat 20
8930 Menen