Over ons

Zo is het 40 jaar geleden allemaal begonnen… 

Na het behalen van mijn diploma op 30 juni 1983, moest ik ook nog eens 10 maanden verplichte legerdienst voltooien. 🤷‍♀️ Tijdens het onderweg oppikken van één van mijn kamer “lotgenoten”, leerde ik daar heel toevallig ook zijn pa kennen. Die brave man vroeg me plots:

"En wat ben jij zinnens te doen met jouw verdere leven?"

Ik antwoordde spontaan: "Dat weet ik echt nog niet, meneer. Zeker is wel dat ik een eigen zaak start …"

Na een paar weken en elkaar wat beter te leren kennen kwam die zelfde pa met een voorstel af. Hij bleek namelijk vertegenwoordiger te zijn bij een in België toen zeer sterk aanwezige BP-petroleum maatschappij. Daar zochten ze iemand om tank dichtheidscontroles te gaan doen op hun toen 300 bestaande benzinestations in België. Als het mij interesseerde, konden ze bij BP mij voor minstens één jaar ver 3 dagen op de week werk verzekeren. Zonder twijfelen kocht ik een oude tankwagen waar ik mee aan de slag kon. Voor een nieuwe vrachtwagen had ik het geld niet… 🤷‍♀️ 

Ik besefte heel goed dat enkel maar voor één bepaalde klant werken gevaarlijk spel was. Daarom contacteerde ik als jonge twintiger ongeveer alle andere in België toen vertegenwoordigde petroleum maatschappijen. Met de meeste ervan kon ik een deal sluiten om ook op hun benzinestations brandstoftanks te gaan testen op dichtheid. 

En zo is 40 geleden de Tank-Service trein vertrokken… 💨 Ondertussen zijn meer dan 20.000 tevreden klanten daar onze stille getuige van. Met “bescheiden” fierheid kan ik zeggen dat we ondertussen sterk mee geëvolueerd zijn naar de noden van tegenwoordig.

Om maar één voorbeeldje te geven:

Door de klimaatopwarming en het keer op keer breken van droogterecords zijn wij ons ook gaan specialiseren in het plaatsen van regenwaterputten met al zijn toebehoren. Ook deze activiteit is ondertussen een geweldig succesverhaal aan het worden. 

Rest er mij enkel nog een welgemeende dankjewel te zeggen aan de vele vele klanten voor het vertrouwen dat zij steeds in Tank-Service stelden. Natuurlijk ook nog een dikke dankjewel aan het voltallige Tank-Service Team waar ik steeds kan op rekenen.

En we doen verder, nog steeds even gepassioneerd en gedreven als 40 jaar geleden toen we ermee startten. 

Waar we zullen aankomen weten we niet? 🤔

Maar we zullen doorgaan… 😉

Dirk Robaey (zaakvoerder)

Dirk Robaey
Zaakvoerder
Liesbet Vancayseele
Zaakvoerster
Siska
Bediende
Debby
Bediende
Geert
Technisch vertegenwoordiger
Stephan
Technisch vertegenwoordiger
Jonas
Opgeleid technieker
Kristof
Opgeleid technieker
Martijn
Opgeleid technieker
Mathieu
Opgeleid technieker
Boo
Opgeleid technieker

Ons wagenpark

Getuigenissen

Wat zeggen onze klanten?

Uw medewerkers zijn vandaag gekomen om mijn mazouttank te ledigen en te reinigen.
Ze zijn hierbij efficiënt, proper en vriendelijk te werk gegaan. Ik heb hen hiervoor bedankt en laat u graag weten dat u fijne medewerkers hebt.

Klant uit Aalbeke

Via deze weg wil ik de firma bedanken voor het puike werk op 25/08/2020. Op de afgesproken dag en uur was de firma stipt aanwezig. Het waren Kristof en Boo (nog maar zijn 2e dag en een goede kracht) die onze oude mazouttank in de kelder kwamen verwijderen.

Klant uit Ieper

Bedankt voor het bezoek van vandaag en de duidelijke uitleg van de mogelijkheden ter vervanging van onze huidige, defecte tank. Zoals afgesproken, bezorg je ons een offerte voor beide opties. Wij laten je dan nadien direct iets weten. Wij wensen hierbij eveneens de 2 collega’s te bedanken die onze tank zijn komen reinigen. Zoals gezegd 2 toffe en zeer vriendelijk kerels die hun werk uiterst proper hebben uitgevoerd. Zij waren zelf teleurgesteld dat de tank niet kon hersteld worden, wat toch een bewijs is van hun professionalisme en eer van hun werk. Wij zouden het ten zeerste op prijs stellen indien je dit aan hen zou willen overmaken.

Klant uit Brecht

Langs deze weg wil ik Tank-service bedanken voor de professionele aanpak van ons probleem. Jullie hebben ons opmerkelijk goed geholpen, temeer daar het probleem zich voordeed tijdens een winterprik en we geen moment in de koude hebben gezeten.

Ook dikke schouderklop voor technieker Jonas, die de drijvende kracht was achter de opdracht.
We zijn zeer tevreden over het uitgevoerde werk.
Klant uit Humbeek
Hierbij wil ik mijn dank betuigen aan allen die hebben meegewerkt bij het installeren van mijn mazouttank.
Het was zeker geen gemakkelijke klus, maar uw mensen hebben alles tot een goed einde gebracht met oog voor netheid en veiligheid.
Klant uit Ertvelde

Ik wil zowel u als de mannen die hier kwamen bedanken voor de duidelijkheid, efficiëntie en goede dienstverlening. Het is voelbaar dat er bij Tank- Service NV een heel goede werksfeer is. De twee mannen die hier waren hebben hard gewerkt, ze waren heel ijverig en vrolijk tegelijk: het was een plezier om hen aan het werk te zien. Het is een heel vuil werk, dat zo netjes mogelijk is uitgevoerd: dit deed temeer plezier.

Klant uit Kermt

De nieuwe mazouttank is geïnstalleerd , de oude opgeruimd, alles tot in detail piekfijn afgewerkt en opgekuist en opgestart , door twee stielmannen met kennis en liefde voor hun vak, die perfect op elkaar zijn afgestemd. Een buurman met hetzelfde verhaal van een oude tank is al komen kijken, om in de nabije toekomst hetzelfde te doen! Men zegge het voort!

Klant uit Veurne

Bedankt voor de SUPER service! Alles was in een paar uurtjes geklaard! Ook ne welgemeende merci aan jouw mannen, mag ook eens gezegd worden! Nu nog de factuur en we zijn er vanaf.

Klant uit Wevelgem

Ik zou graag willen vertellen dat ik heel erg tevreden ben over jullie service. Jullie konden mij zeer snel helpen en ik heb correcte informatie en advies van jullie verkregen voorafgaand. Ook de werken zijn vlekkeloos verlopen. Jullie mogen zeker doorgeven aan het team dat bij mij thuis is langs geweest dat ik erg tevreden ben. Zo hebben zij enkele kasten die ik niet alleen uit de garage kon krijgen buiten gezet en tijdig weer binnen wanneer het begon te regenen. Dit allemaal op een correcte en propere manier.

Klant uit Herent

Proficiat aan de werklieden: propere en vriendelijke service!

Klant uit Ingelmunster

Beste, dank! Onze cv-ketel draait weer normaal. Dank voor de vlotte service van uw bedrijf en uw uitvoerende werkman Jonas.

Klant uit Roeselare

Dag Dirk. Welk een topmedewerkers (Tengy en Mathieu) hebben jullie zeg! Mijn papa is vol lof over hun enthousiasme, werkijver en vriendelijkheid. Super!

Klant uit Langemark

Top service, technieker, bureelwerk, heel tevreden!

Klant uit Wielsbeke

Ik wil gebruik maken van de gelegenheid om jullie te bedanken voor welwillendheid en de SPOED SERVICE die jullie ons gaven. De welwillendheid , vriendelijkheid en deskundigheid van jullie medewerker Martijn wil ik hier eens speciaal in het daglicht stellen. Een gouden kerel ! Dit wordt geapprecieerd en we gaan het dan ook niet laten jullie aan te bevelen bij anderen. Ik heb dan ook op jullie facebook pagina een positieve review/recensie achtergelaten. Ik weet hoe moeilijk het is om dergelijke reviews te krijgen maar deze is jullie echt

Klant uit Roeselare

Bij deze danken wij u voor de snelle en correcte service van vorige week in onze vestiging te Mons.

Klant uit Bergen

Beste, Bedankt Martijn en Jonas, alsook Stephan, voor het verwijderen van mijn mazoutketel op zolder. TOP SERVICE!!!

Klant uit Sint-Baafs-Vijve

Beste Iris, Dank voor de snelle service. Dank ook voor de correctheid en medewerking in dit dossier en ook aan Martijn voor zijn efficiëntie en stiptheid. Graag zullen wij in de toekomst terug beroep doen op jullie diensten. Met vriendelijke groeten

Klant uit Ronse

Beste medewerkers van Tank Service,

Enige tijd geleden nam ik met jullie bedrijf contact op voor de afbraak van een tank en voor de installatie van een nieuwe mazouttank in Rumbeke (die deze morgen trouwens reeds geplaatst werd)

Welnu, ik ben onder de indruk van de uitstekende service en klantgerichtheid van jullie bedrijf.

In de huidige tijden waarin bedrijven vooral onbereikbaar zijn, zijn jullie een absoluut voorbeeld van hoe het wél kan: snelle behandeling van telefoons en mails, gecombineerd met prima en vriendelijke medewerkers op het terrein.

Bij deze: een dikke chapeau voor het ganse team voor zoveel klantvriendelijkheid!!!

Jullie mogen dit met heel veel plezier doorleggen naar jullie directie.

Klant uit Rumbeke

Bedankt voor de service en het geleverde werk.
Ook een pluim voor jullie twee werknemers die de job vol enthousiasme geklaard hebben.
Dit wou ik nog even kwijt.

Klant uit Zellik

Vrijdagnamiddag werden de werken voor het plaatsen van een nieuwe regenput voortreffelijk afgerond.
Dit gebeurde accuraat/professioneel en in een enthousiaste sfeer!
Daarvoor dank ik jullie heel graag!

Klant uit Bellegem

Gisteren werden de 2 tanks geïnstalleerd. Bedankt voor de vlotte en propere installatie.

Klant uit Stasegem
Interesse?

Maak een afspraak

Industriezone Menen-Oost
Krommebeekstraat 20
8930 Menen