Home » Regenwaterputten » Nieuwe regenwaterput plaatsen en aansluiten
Onze diensten

Nieuwe regenwaterput plaatsen en aansluiten

Tank-Service verzorgt de volledig nieuwe plaatsing en installatie van uw regenput. Heeft u geen oude mazouttank maar wel interesse in het installeren van een ondergrondse regenput in beton of kunststof? Of wilt u liever een bovengrondse kunststoffen regenton om regenwater op te vangen voor het verzorgen van uw planten? Dan kunt u bij ons terecht!

Het installeren van een regenput om hemelwater te recupereren is een uitstekend idee.  Op vele plaatsen in Vlaanderen is het zelfs al verplicht. Het zou dan ook zonde zijn om regenwater niet ten volle te benutten, omdat u zo heel wat bespaart op uw water- en zelfs energiefactuur!

Door het gebruik van hemelwater ontstaat er geen kalkvorming meer wat dan weer als voordeel heeft dat u serieus bespaart op het onderhoud van uw apparaten!

Geen dure aankopen van waterverzachters of herstellingen meer aan uw leidingen en machines.

Geen verstoppingen meer.

U hoeft minder wasmiddel te gebruiken wat de levensduur van uw kledij verlengt en ga zo nog maar een eindje door…  Samen werken we zo ook mee aan een neutrale blauwe voetafdruk. Wist u trouwens dat u door het gebruik van hemelwater maar liefst 71 liter drinkwater per dag per persoon bespaart?

Enkele referenties

Interesse?

Maak een afspraak

Industriezone Menen-Oost
Krommebeekstraat 20
8930 Menen