Tank-Service > Klanten getuigen

Klanten getuigen

Enige tijd geleden leverden jullie snel en knap werk bij mijn mama in Wevelgem.

De oude tank is vervangen door een nieuw exemplaar in de kelder, naast de brander.
Alles werkt weer optimaal !

(Klant uit Wevelgem)


Beste,

Ik wil het team die de werken heeft uitgevoerd bedankt voor het propere en efficiënte werk.

(Klant uit Melle)


Van harte dank voor uw offerte.

Uw prijs zit zeker goed (bijna de helft van de andere offertes).
Ik geef jullie referenties zeker door als ik in mijn kenniskring nog mensen heb die een tank moeten verwijderen

(Klant uit Kortemark)


Goede avond,

Gisteren werden de 2 tanks geïnstalleerd.
Bedankt voor de vlotte en propere installatie.

(Klant uit Stasegem)


Vrijdagnamiddag werden de werken voor het plaatsen van een nieuwe regenput voortreffelijk afgerond.
Dit gebeurde accuraat/professioneel en in een enthousiaste sfeer!
Daarvoor dank ik jullie heel graag!

Fijne werkweek!

(Klant uit Bellegem)


Bedankt voor de service en het geleverde werk.
Ook een pluim voor jullie twee werknemers die de job vol enthousiasme geklaard hebben.
Dit wou ik nog even kwijt.

(Klant uit Zellik)


Beste medewerkers van Tank Service,

Enige tijd geleden nam ik met jullie bedrijf contact op voor de afbraak van een tank en voor de installatie van een nieuwe mazouttank in Rumbeke (die deze morgen trouwens reeds geplaatst werd)

Welnu, ik ben onder de indruk van de uitstekende service en klantgerichtheid van jullie bedrijf.

In de huidige tijden waarin bedrijven vooral onbereikbaar zijn, zijn jullie een absoluut voorbeeld van hoe het wél kan: snelle behandeling van telefoons en mails, gecombineerd met prima en vriendelijke medewerkers op het terrein.

Bij deze: een dikke chapeau voor het ganse team voor zoveel klantvriendelijkheid!!!

Jullie mogen dit met heel veel plezier doorleggen naar jullie directie.

Klant uit Rumbeke


Beste Iris, Dank voor de snelle service. Dank ook voor de correctheid en medewerking in dit dossier en ook aan Martijn voor zijn efficiëntie en stiptheid. Graag zullen wij in de toekomst terug beroep doen op jullie diensten. Met vriendelijke groeten

Klant uit Ronse


Beste, Bedankt Martijn en Jonas, alsook Stephan, voor het verwijderen van mijn mazoutketel op zolder. TOP SERVICE!!! Mvg,

Klant uit Sint-Baafs-Vijve


Bij deze danken wij u voor de snelle en correcte service van vorige week in onze vestiging te Mons.

Klant uit Kortrijk


Ik wil gebruik maken van de gelegenheid om jullie te bedanken voor welwillendheid en de SPOED SERVICE die jullie ons gaven. De welwillendheid , vriendelijkheid en deskundigheid van jullie medewerker Martijn wil ik hier eens speciaal in het daglicht stellen. Een gouden kerel ! Dit wordt geapprecieerd en we gaan het dan ook niet laten jullie aan te bevelen bij anderen. Ik heb dan ook op jullie facebook pagina een positieve review/recensie achtergelaten. Ik weet hoe moeilijk het is om dergelijke reviews te krijgen maar deze is jullie echt gegund !

Met voorname achting ,

Klant uit Roeselare


Top service, technieker, bureelwerk, heel tevreden

Bedankt

Klant uit Wielsbeke


Dag Dirk. Welk een topmedewerkers (Tengy en Mathieu) hebben jullie zeg! Mijn papa is vol lof over hun enthousiasme, werkijver en vriendelijkheid. Super!

Klant uit Langemark


Beste, Graag een klein berichtje. Bedankt aan de 2 mensen (Mathieu en Martijn) die bij ons de tank op een heel professionele manier geplaatst hebben. Aangename jongens met oog voor detail. Zij hebben dat heel goed gedaan met een glimlach…

Klant uit Malle


Beste, Dank! Onze cv-ketel draait weer normaal. Dank voor de vlotte service van uw bedrijf en uw uitvoerende werkman Jonas. Mvg!

Klant uit Roeselare


Proficiat aan de werklieden : Propere en vriendelijke service!

Klant uit Ingelmunster


Beste, Ik zou graag willen vertellen dat ik heel erg tevreden ben over jullie service. Jullie konden mij zeer snel helpen en ik heb correcte informatie en advies van jullie verkregen voorafgaand. Ook de werken zijn vlekkeloos verlopen. Jullie mogen zeker doorgeven aan het team dat bij mij thuis is langs geweest dat ik erg tevreden ben. Zo hebben zij enkele kasten die ik niet alleen uit de garage kon krijgen buiten gezet en tijdig weer binnen wanneer het begon te regenen. Dit allemaal op een correcte en propere manier. Ook werd er aandacht besteed aan de afwerking zowel in de garage als bij de parking. Mijn complimenten aan het team. Jullie zijn jullie belofte nagekomen dat ik diezelfde dag nog verwarming zou hebben ondanks dat ik dit zelf moeilijk kon geloven.

Klant uit Herent


Dag Iris, Alvast bedankt voor de SUPER service! Alles was in een paar uurtjes geklaard! Ook ne welgemeende merci aan jouw mannen, mag ook eens gezegd worden! Nu nog de factuur en we zijn er vanaf.

Gr, Klant uit Wevelgem


Beste,

De nieuwe mazouttank is geïnstalleerd , de oude opgeruimd, alles tot in detail piekfijn afgewerkt en opgekuist en opgestart  , door twee stielmannen met kennis en liefde voor hun vak , die perfect op elkaar zijn afgestemd. Een buurman met hetzelfde verhaal van een oude tank is al komen kijken , om in de nabije toekomst hetzelfde te doen… Men zegge het voort…

Veurne

Met vriendelijke groeten en dank voor de vlotte Service

Klant uit Veurne


Beste,

Uw twee collega’s zijn heel de dag tot 21h00 bezig geweest aan: het openen, het leegmaken, het bijhalen van extra vaten omdat er dubbel zoveel mazout aanwezig was in de tank dan wij hadden gedacht: onze excuses voor de misschatting. We dachten een tank te hebben van 3000 liter en het bleek er een van liefst 5000 liter! Het zandstralen en het bekleden van onze mazouttank. Zoals ik verwacht had, was het niet makkelijk om in het mangat te komen vanwege de betonnen ingang, die de mannen hebben moeten verbreden met wat klein breekwerk, niet te veel: ze hebben heel proper gewerkt en het breekwerk tot het minimum wat nodig gehouden. Ze hebben de tank kunnen herstellen, hetgeen ons enorm heeft opgelucht. Na het drogen van de behandelde tankwanden, zullen we de tank opnieuw laten keuren, niet? Ik had begrepen dat dit moest, voordat jullie bedrijf een tweede maal terug komt. Kan je dit bevestigen aub? Uw collega’s zouden terugkomen om: de gepaste aanzuig- systeem te plaatsen, want hetgeen ze bijhadden paste niet, de tank terug te vullen en de vervang- tank en vaten terug mee te nemen en misschien kan er iemand van uw bedrijf de herstelling uitvoeren van het betonnen putje waarop een deksel komt, want daar hebben ze breekwerk gedaan omdat het nodig was. Uw collega’s wisten niet zeker of jullie hiervoor kunnen zorgen, dus bij deze stel ik jou alvast de vraag of dit zou mogelijk zijn om ook dat werk bij het volgend bezoek van uw bedrijf te laten uitvoeren.

Tot slot wil ik zowel u als de mannen die hier kwamen bedanken voor de duidelijkheid, efficiëntie en goede dienstverlening. Het is voelbaar dat er bij Tank- Service NV een heel goede werksfeer is. De twee mannen die hier waren hebben hard gewerkt, ze waren heel ijverig en vrolijk tegelijk: het was een plezier om hen aan het werk te zien. Het is een heel vuil werk, dat zo netjes mogelijk is uitgevoerd: dit deed temeer plezier.

Met vriendelijke groeten,

Klant uit Kermt


Proficiat!
Toffe medewerkers!
Klant uit Ieper

Hierbij wil ik mijn dank betuigen aan allen die hebben meegewerkt bij het installeren van mijn mazouttank.
Het was zeker geen gemakkelijke klus, maar uw mensen hebben alles tot een goed einde gebracht met oog voor netheid en veiligheid.
Met dank,
Klant uit Ertvelde

Langs deze weg wil ik Tank-service bedanken voor de professionele aanpak van ons probleem. Jullie hebben ons opmerkelijk goed geholpen, temeer daar het probleem zich voordeed tijdens een winterprik en we geen moment in de koude hebben gezeten.

Ook dikke schouderklop voor technieker Jonas, die de drijvende kracht was achter de opdracht.
We zijn zeer tevreden over het uitgevoerde werk.
Beste groeten,
Klant uit Humbeek

Bedankt voor het bezoek van vandaag en de duidelijke uitleg van de mogelijkheden ter vervanging van onze huidige, defecte tank.

Zoals afgesproken, bezorg je ons een offerte voor beide opties.
Wij laten je dan nadien direct iets weten. Wij wensen hierbij eveneens de 2 collega’s te bedanken die onze tank zijn komen reinigen. Zoals gezegd 2 toffe en zeer vriendelijk kerels die hun werk uiterst proper hebben uitgevoerd. Zij waren zelf teleurgesteld dat de tank niet kon hersteld worden, wat toch een bewijs is van hun professionalisme en eer van hun werk. Wij zouden het ten zeerste op prijs stellen indien je dit aan hen zou willen overmaken.
Met vriendelijke groeten,
Klant uit Brecht

Beste

Via deze weg wil ik de firma bedanken voor het puike werk op 25/08/2020.
Op de afgesproken dag en uur was de firma stipt aanwezig.
Het waren Kristof en Boo (nog maar zijn 2e dag en een goede kracht) die onze oude mazouttank in de kelder kwamen verwijderen.
Eerst werd de resterende propere mazout overgepompt in een tankwagen.
Daarna werd de mazouttank door beide mannen vakkundig gereinigd en in draagbare stukken geknipt.
Alles werd daarna heel proper opgekuist.
Dank aan beide mannen voor hun werk (zeker geen gemakkelijk werk).
Deze firma is zeker aan te raden.

Klant uit Ieper


Verzorgde en nette uitvoering, met een correct vooraf afgesproken prijs.


De avond van 7 juni hebben zware onweders onze regio getroffen die geleid hebben tot enorme overstromingen. Het water was in onze mazouttank gedrongen. De volgende morgen hebben we beroep gedaan op de diensten van een specialist om het water uit te pompen en de mazout te recupereren. De dame, met een voorbeeldige beleefdheid en vriendelijkheid, die onze oproep heeft beantwoord vertelde ons dat ze haar best ging doen om de dag zelf nog te zorgen voor een depannage. Die avond omstreeks 17h kwam een werknemer van uw onderneming bij ons langs en ging op een zeer professionele manier tewerk om het water weg te pompen en heeft daarbij de nodige voorzorgen genomen opdat de omgeving van de mazouttank niet vervuild zou raken met water noch mazout. Wij wensen dit berichtje te publiceren om uw personeel te bedanken voor hun professionaliteit, hun vriendelijkheid en voor de snelheid waarin het werk werd uitgevoerd.
Michel & Gisèle Prat, Klante uit Taintignies


Liesbet, Dirk,
Met deze mail wil ik van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken voor de snelle, zeer verzorgde en correcte uitvoering van de werken. Ik wil er ook nog bij vermelden dat mijn schoonvader (ikzelf was tijdens de uitvoering van de werken thuis niet aanwezig) zeer te spreken was over de stielkennis én de beleefdheid van jullie medewerkers. Kunnen/willen jullie dit compliment aub ook overmaken aan de betrokken mensen. Chapeau !!!!!
We hopen (en zijn ervan overtuigd) dat de geplaatste nieuwe tank een lange levensduur zal hebben.  We zullen niet nalaten om jullie firma aan te bevelen indien we – per toeval – in contact zouden komen met mensen die geconfronteerd worden met eenzelfde probleem als datgene waarmee wij te maken gehad hebben.
Toen we in januari/februari tot de vaststelling kwamen dat er water in onze ondergrondse stookolietank aan het insijpelen was, zijn we eventjes toch een beetje ‘in paniek geweest’ en wisten we ook niet zo onmiddellijk hoe we dit konden/moesten oplossen, maar …. met dank aan jullie …. is dit euvel snel en efficiënt verholpen. Eind goed, al goed !!!!

Met vriendelijke groeten,
Geert VERCRUYSSE
Kontrijnstraat, 5
9690 Kluisbergen


Beste,
Zoals telefonisch afgesproken was uw firma vandaag op de afspraak.
Kristof en Ronny waren de mannen van dienst… wat een topteam !!! … sympathiek, heel vriendelijk, heel (!!!) proper en efficiënt werkend, en duidelijk mannen met vakkennis.
Nogmaals dank voor de schitterende service.
Bij gelegenheid zal ik jullie firma zeker aanbevelen.
Vriendelijke groeten,
Jean-Pierre Depuydt


Geachte
Uw mensen hebben het werk efficiënt en proper gedaan, met al de nodige uitrusting bij de hand (de inrichting van uw dienstvrachtwagen is voorbeeldig!).
Beste groeten,
Robert Rinchart, Dilbeek


Met dank aan TANK-SERVICE uit Menen.
Nog 1.000 Lit meer Mazout in mijn tank dan verwacht !!! Bedankt voor jullie eerlijkheid en het tijdelijk willen stockeren van de Mazout !!!
Mv Debrunne Micheline,
Herseaux:


‘Bij ons werd onze ondergrondse tank langs de binnenzijde behandeld met een beschermende epoxy coating.
Een niet zo van zelf sprekende opdracht, maar toch heel professioneel en netjes uitgevoerd.
Ook tof dat wij tijdens de werkzaamheden gewoon verder konden blijven verwarmen via hun tijdelijke mazouttank.
Dikke merci daarvoor !!!
Meneer en Mevrouw Denolf uit Kruiseke:


TANK-SERVICE uit het verre West-Vlaamse Menen deed bij mij een vlekkeloze omschakeling van een verouderde ondergrondse enkelwandige tank, naar een veilige nieuwe dubbelwandige bovengrondse tank. Wat inhoud en kleur betrof, had ik de volledige vrijheid.
De oude ondergrondse tank, is dan ook nog 100 % inwendig gereinigd en geneutraliseerd geweest door TANK-SERVICE.
Met zoals afgesproken was, al de bijhorende attesten.
Dankzij TANK-SERVICE wacht ons terug een veilige toekomst !!

Mr Huylenbroeck, Gijzegem


Jaren terug behandelde Tank-Service een oude ondergrondse Mazout tank op mijn eigendom.
Was zodanig tevreden van hun diensten, dat ik in een verhuur woning van mij ook de tank liet beschermen.
Blij dat ik de Tank-Service leerde kennen…….
Mr en Mv Lingier uit Kosijde:


In mijn ondergrondse garage stond er een oude Mazouttank die onmogelijk nog kon herkeurd worden. Tank-Service reinigde en verknipte die oude tank in manipuleerbare stukken. De zelfde dag nog werden er ook nieuwe dubbelwandige tanks geplaatst !!
Vlot en proper werk !!!
Zeer vriendelijk personeel !!!
Mv Pappart Ann,
Kroonstraat
Lennik


Bij mijn hoogbejaarde pa van 96 jaar was plots de Mazout tank in de garage (gelegen vlak naast zijn slaapkamer) aan het lekken gegaan. Gevolg: enorme geurginder !! Gelukkig ben ik bij de gespecialieerde firma Tank-Service uit Menen terecht gekomen. Bijna niet te geloven, (ook wel door de ernst van de situatie) waren zij bereid om ons binnen de korste keren te behelpen met het leegpompen en afbreken van die lekkende tank !! Oef, probleem was opgelost. Waarvoor mijn welgemeende dankbetuiging !!
Vandeputte Gery
Ijzerkaai
Diksmuide


Op een zaterdag morgen was onze centrale verwarming plots uitgevallen. Oorzaak: water in onze ondergrondse mazouttank met als het pijnlijke maar logische gevolg dat we in de kou zaten.
TANK-SERVICE deed hun naam ALLE eer aan, en depanneerde ons dat zelfde weekend nog met een door hun meegebrachte reserve tank van 1.500 Lit. De nog bruikbare mazout werd erin overgepompd, en hun tank werd aangesloten op ons brander, zodat we vlug terug ons huis konden opwarmen !!
Zo zie je wel, er zijn nog firma s met een snelle service. Je moet ze alleen maar weten te vinden…….

Meneer en Mevrouw Hacke, Groenestraat te Wevelgem


Aan allen die meegewerkt hebben bij de voorbereiding, het leveren, de grondwerken, het aansluiten,
het metselen en de administratie in verband met de mazouttank
in de Azalealaan 14 te Maldegem.
Ik vond dat dit toch even moest gemeld worden:
-+VRIENDELIJK PERSON EEL
-+KNAP WERK
-+GEMOTIVEERDE EN VAKBEKWAME ARBEIDERS
-+STIPT UITGEVOERDE WERKEN VOLGENS DE PLANNING
~HOUDEN ZO
~HARTELIJK DANK
Met vriendelijke groet.
VESTIDO
Azalealaan 14
9990 Maldegem


Beste,
ik heb zopas de factuur betaald en wens jullie te bedanken voor het mooie en correcte werk dat jullie gedaan hebben bij ons.

Met vriendelijke groeten,

Patrick en Annie Verbrugghe
Potaardestraat 8
8870 Izegem


Hallo Liesbeth & Dirk
Tank is gekuist , zeer vriendelijke mannen die uitstekende werkers zijn , waarvoor dank.
Zeer veel groetjes
Eric & Marie-Anne


Beste,
Mijn schoonvader was vandaag op de werf en wist mij 5 minuten geleden te vertellen dat uw werkman uitstekend werk heeft geleverd. Hartelijk dank aan hem voor zijn inzet.

Vriendelijke groeten,

Laurent FobeMet deze laat ik U weten dat wij zeer tevreden zijn van Uw personeel die de werken bij ons hebben uitgevoerd. Het is niet gemakkelijk om met deze vuile en stinkende materie om te gaan.

Doch de mensen die het leegpompen en opkuisen van de tank , de personen die de nieuwe tank geplaatst hebben en de persoon die onze lekke tank heeft opgespoten hebben dit met veel overgave en de nodige netheid gedaan.
Het moet niet altijd negatieve kritiek zijn hé.Als men tevreden is,mag het ook eens gezegd zijn hé. Chapeau voor Uw personeel.

Dejaegher Ghislain-Herremans Anita
Secr.Vanmarckelaan 12
8560 Moorsele


PS: Ik wil jullie ook nog meegeven dat wij zeer tevreden zijn over de verwijdering van de tank.
Uw werknemers waren vriendelijk, duidelijk en eerlijk in hun communicatie en uitvoering.
Dit mag ook eens gezegd worden.
Vriendelijke groeten,

Bram Meulenijzer
Wortegem-Petegem


“Tank-Service laat je niet in de kou staan!!”
Hoe het begon:
Donderdagavond lekker languit in de zetel televisie aan het kijken en het opeens koud krijgen. Tiens, maar 18 graden in huis, hoe kan dat? Oei, rood lampje op de brander.
Vrijdagmorgen gebeld naar de firma die het onderhoud van de mazoutbrander doet. Onze technicus is met verlof vandaag, maandag past het niet voor hen, dinsdag niet voor mij, … allé ja donderdag kunnen ze langs komen.
Ok, een weekje met een elektrisch vuurtje, gelukkig is het niet putje winter.
Donderdag komt de technicus langs en ziet dat er in de filter water staat. Hij stelt de vraag: wanneer is de tank het laatst nagezien? Ik antwoord: in 2013.
De technicus stelt voor dat ik de tank eerst laat keuren om te zien of er water in zit en dat hij dan zal terugkeren want nu heeft het geen zin om iets te doen. Na 1 week in de kou en een bezoek van 5 minuten van de chauffagist, sta ik geen stap verder.
Tja, een tank laten keuren, dat doe je niet iedere dag. Wie moet je daar voor vragen?
Dan maar es gemaild naar mijn zusje of zij niemand kende. Ik kreeg als antwoord: je moet es bellen naar Dirk Robaey van Tank-Service, zeer te vertrouwen en een correcte service met correcte prijs. Of zal ik bellen dat hij jou opbelt? Zo gezegd, zo gedaan en binnen de kortste keren kreeg ik Dirk aan de lijn. Het was vrijdagavond, Dirk zat op een feest, maar nam toch de tijd voor mij.
Maandagmorgen moest Dirk naar Gent, maar hij zou afdraaien in Waregem. Ik was er zelf wel niet, maar Dirk zou de tank wel vinden.
Maandagmorgen belde Dirk mij terug. Hij wist me te zeggen dat er maximum 1 millimeter water in de tank zou kunnen staan. Hij vroeg me of de brander met een dubbele leiding werkte. Ik vermoedde van wel.
Als oplossing stelde Dirk voor om de tank te keuren en om een aanzuigleiding te steken met een vlotter + de retourleiding te supprimeren door een nieuwe filter te steken. Met bijkomend de vraag of Tank-Service dit mocht doen of dat ik het werk liever aan de chauffagist overliet? Wetende dat als mijn zusje zegt dat iemand te vertrouwen is, dan mag ik er gerust op zijn. Plus het feit dat de chauffagist mij al een week had laten wachten, was het voor mij geen probleem dat Tank-Service alle werken uitvoerde.
Dinsdagvoormiddag stond Rudi van Tank-Service aan de deur, een vriendelijke technieker.
Eerst de dichtheidscontrole, alles was OK. Oef, geen lek en ook geen insijpeling. Daarna de aanzuigleiding vervangen, de oude leiding spartelde nog wat tegen, maar Rudi wist er wel raad mee. Dan de nieuwe aangesloten. Vervolgens de retourleidng van de mazoutbrander gesupprimeerd, de nieuwe filter gestoken, de leiding leeggetrokken zodat er zeker geen water meer zou in zitten. En dan alle leidingen aangesloten.
En dan het moment van de waarheid: doet hij het of doet hij het niet? Hopla, de brander slaat aan. Terug warmte in de huis!
Daarom: dank je wel Dirk en Rudi!!! Zoals reeds aan het begin gezegd: “Tank-Service laat je niet in de kou staan!!”


Beste,
Ik wil u eens bedanken voor de vlotte verwerking en afhandeling van het gehele gebeuren (renovatie mazouttank). De offerte kwam vlug en was duidelijk, makkelijk om te bereiken/communiceren, personeel vriendelijk en correct (bellen op voorhand, vragen om op de oprit te mogen staan,…). Dingen die geapprecieerd worden.
m.v.g. Steenbrugge Jochen
Ertvelde


Beste Tank-Service Team,
Hierbij wens ik mijn waardering uit te drukken voor de zorg en de netheid waarmee deze niet alledaagse “klus” uitgevoerd werd. Een dikke proficiat aan de 4 mensen die bij mij aan de slag waren is absoluut op zijn plaats. Klantvriendelijkheid, inzet, customer satisfaction : alledaagse reclamslogans maar bij Tank-Service blijkbaar ook realiteit. Waarvoor dank. Ook de betrouwbaarheid van de afspraken werd ten zeerste gewaardeerd.
Met vriendelijke groeten,
Remi M
8500 Kortrijk


Beste,
Even een pluim voor jullie firma. Zeer vriendelijke medewerkers en zeer proper werk geleverd.
Ik maak zeker reclame voor jullie.
Met vriendelijke groeten,

Ann Mestdagh
Vakantiehuis Péniche


Beste Dirk,

Bedankt om langs te komen vandaag. Onze excuses dat we de situatie opgeblazen hadden, voornamelijk doordat onze aannemer ons die richting ingeduwd heeft. Ik ben blij dat we verder kunnen.
Chapeau dat je na de lange tijd na de interventie nog zo snel en constructief ons benaderd hebt. Dit getuigd van echte klantgerichtheid, iets dat je niet veel meer ziet de dag van vandaag.
Top.
Mvg
Tim


Goeiemiddag Siska,
Gisteren zijn Kristof en Jens bij mij langs geweest voor het plaatsen en aansluiten van een nieuwe tank en het opspuiten van de oude. Bij deze wil ik laten weten dat ik hier uiterst tevreden over ben. De vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid van beide is een toonbeeld voor vele andere firma’s, echt chapeau!

Hartelijk dank,
Mvg Mathieu Fichefet


Aan Tank – Service nv

Proficiat aan de ieder voor het neutraliseren van mijn ondergrondse stookolie tank . Dit is zeer vlot verlopen en zorgvuldig en proper gedaan , niets van reuk geen afval of gemorste mazout .
Rudi en Jens proficiat .

Vriendelijke groeten,
Francky & Kathleen


Beste,
Bedankt voor de snelle en top service !
Proper,efficient en sympatiek technieker bij ons geweest ! (Mag ook eens gezegd worden )
Factuur zal onmidelijk betaald worden .
Goeie eindejaar feesten aan jullie team .
Vriendelijke groeten , Kinds regards , Salutations.
A.Fawsi Mail: transports.fawsi@gmail.com


Geachte.
Ik zelf ben Haegeman Marc uit BNI Oostende. Ik heb Dirk Robaey leren kennen bij een opleiding van Paul Appelmans in Roeselaere.
Ik heb vorige week beroep gedaan op zijn Firma en wil hem bedanken voor de vlugge en correcte afspraak. Wil je dit voorlezen aan je Chapter en aanhalen dat BNI werkt.
Dank bij voorbaat.


Website by Beels.Be